Skip to main content

Hovind Tuinontwerpburo
Putten (Gelderland)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mobiel: 06-13608619

https://hovindtuinontwerp.nl

Ingeborg Hovind, geboren en getogen in Noorwegen, is al haar hele werkzame leven actief in de groensector. Zij heeft de studie Tuin- en Landschapsarchitectuur gevolgd op de Hogeschool Larenstein te Velp en de opleiding tot vakbekwaam hovenier afgerond in Groningen.

Zet de eerste stap op weg naar uw droomtuin


KLANTENBEOORDELINGEN

Wij zijn erg tevreden met het ontwerp van de nieuwe tuin door Hovind Tuinontwerp. In deze bosrijke omgeving met weinig zonuren heeft Ingeborg gezorgd voor een ruimtelijk ontwerp met geschikte planten en struiken. De wens van een onderhoudsvriendelijke tuin is goed geslaagd. Het nieuwe terrasje wordt veel gebruikt en ook de aanbouw van het tuinhuisje, waar wij erg blij mee zijn. De aanblik van het huis en de tuin versterken elkaar. Kortom wij zijn erg blij met het resultaat en genieten er dagelijks van. Super bedankt!!

L. Teunissen, Putten 


“Ingeborg heeft ons enorm geholpen. Door goed naar ons te luisteren en zelf vragen te stellen, heeft zij een tuinontwerp gemaakt dat aan al onze wensen voldoet. Als tevreden klanten kunnen wij Ingeborg ten sterkste aanbevelen.”

 Mevrouw van der Oord, Ermelo

Hoveniersbedrijf Groen en Groei

De door Hoveniersbedrijf Groen en Groei gemaakte tuinen inspireren altijd weer; originaliteit is een terugkerende opdracht bij elke tuin.

Hoveniersbedrijf B. van de Bunt

Mooie professioneel aangelegde tuinen. Hoveniersbedrijf B.van de Bunt verzorgt alle werkzaamheden in het groen voor bedrijven en particulieren.

Feenstra | Tuinaanleg & Onderhoud

Iedereen verdient een tuin om trots op te zijn. Wij creëren, samen met Hovind Tuinontwerp, die tuin graag voor je.