Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

'Ingeborg heeft goede ideeën over de inrichting van de tuin en de aansluiting ervan op de woning. Ze wist onze stijl en inrichtinsproblemen goed in te schatten. Tot onze vreugde waren er slechts twee besprekingen nodig om te komen tot een plan dat precies paste bij onze specifieke behoeftes. Kortom: een kordate aanpak met een goed resultaat!'
Famile vd Heijden, Hilversum (meer klantebeoordelingen)

Tijd voor een sfeervolle tuin, een nieuw tuinontwerp, een nieuw beplantingsplan. Een tuin waarin u zich helemaal thuis voelt. Ruimtelijk, stijlvol en onderhoudsarm.

Wij ontwerpen een stijlvolle, tijdloze buitenruimte, compleet in harmonie met het huis en de omgeving. We hebben aandacht voor de biodiversiteit en helpen graag de vlinders en bijen met inheemse beplanting. Een eetbare tuin? We denken graag met u mee!

Naast complete tuinontwerpen en beplantingsplannen heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de SCHETSSERVICE.  Dit is een creatieve oplossing voor uw tuin, met als resultaat een ontwerp op schaal, inclusief materiaalvoorstellen met referentie foto's - exclusief beplantingsplan.  Om zelf mee aan de slag te gaan of om (deels) door een hovenier uit te laten voeren. 
    495 euro voor een tuin tot 200 m2

 TEVREDENHEIDSGARANTIE
Het schetsproces is pas klaar als u tevreden bent.  
    

Een lange smalle tuin

Achter een knusse woning midden in het dorp ligt deze lange smalle tuin. De klinkers waren besteld en de stratenmaker stond al klaar om aan de slag te gaan.

Lees meer

Tuinaarde

Als de bodem vóór de aanleg niet op orde is, heeft u daar gedurende de hele levensloop van uw tuin last van. De bodem van de tuin, of wel de grond, moet niet te zwaar zijn en niet te licht, niet te arm en niet overbemest, niet te nat en te niet droog.

Lees meer

tuinontwerp

Tuinontwerp

Hovind Tuinontwerpburo zorgt voor een mooi ontwerp voor uw tuin, geheel naar uw wens. Tuinontwerp

Tuinadvies 640x640

Tuinadvies

Wilt u een sfeervolle tuin, jaren 30 tuin, watertuin, moestuin? Vraag ons om tuinadvies, tuinontwerp en beplantingsplan.

hovind tuinontwerp rood geel border

Beplanting / Beplantingsplan

Met een professioneel beplantingsplan is uw tuin het hele jaar spannend en aantrekkelijk.

bestratingsplan

Bestrating / Bestratingsplan

Met een uitgekiend bestratingplan blijft uw tuin in alle seizoenen toegankelijk.

Hovind Tuinontwerp

Vervoornstraat      Putten 
www.hovindtuinontwerp.nl

Telefoon 06-13608619

KvK 08023837

Bereikbaarheid

Hovind Tuinontwerpburo is bereikbaar tijdens kantoortijden

Maandag-vrijdag: 09:00-20:00
Weekend: Gesloten

E-mailen kunt u ons altijd.

Nieuwsbrief